Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnes O. Maciej Tyszka Miroslaw Bartkowski PeterK76 Koć JanCw (2778 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
anetapolak napisał:

a cóż ci do tego jak ja sobie życzyłam odebrać moje zaświadczenie? a jeśli idzie o tę odległość w bok - to sobie nie schlebiaj
i prawdę mówiąc lotto mi to czego dowiodłaś (jak mniemasz) analizując moje wypowiedzi
rok przerwy - myślę, że to za mało aby wyleczyć się z kompleksów - ale nie poddawaj się, może nie wszystko jeszcze stracone?[/quote]

Pragne przypomniec, iz w tym watku toczyla sie rozmowa na temat JAK UZYSKAC akt urodzenia z Pl potrzebny w NO.
Niezaprzeczalnym jest fakt, ze dokument ten jest wydawany gratis na druku europejskim. Nie potrzeba tlumaczyc ani placic 60 zl za apostille.
Podsumowujac, gowno mnie interesuje jak sobie zyczylas odebrac ow akt, zwazywszy na to, ze nie mialas pojecia az do dzis, iz mozesz go uzyskac za darmo, bo "sie z tym nie spotkalas".
Po wtore, ja niczego tutaj nie dowiodlam i co wiecej, niepotrzebowalam analizowac twoich wypowiedzi, a to z bardzo prostej przyczyny - twoje wypowiedzi sa proste i latwe do zrozumienia juz po pierwszym czytaniu. To Lindemans wkleila ustawe, nie ja.
Co zas tyczy sie twojego "mysle", to prosze nie rob tego, w czym nie jestes wystarczajaco dobra. I nie diagnozuj mnie i nie prorokuj.
Mam nadzieje, ze juz wiecej nie bedziesz tu skrobac bzdur probujac odwracac kota ogonem i udowadniac jak to inni sie uwzieli, opluwaja i w ogole maja kompleksy. Nie osmieszaj sie wiecej.
Cos mi jednak doswiadczenie podpowiada, ze nadal bedziesz atakowac niewinnych ludzi, ktorzy jedynie chcieli pomoc innym, aby nie ponosii zbednych kosztow. Twoj typ tak ma - typ upierdliwej baby, co sie nie spotkala z faktem, ale za to ma elaborat w sprawie do wygloszenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Hilton napisał:

elaborat - zdaje się ty popełniłaś? reszty nie komentuję bo w myśl starej zasady nie ruszam gówna bo śmierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Hilton napisał:
[b]
Lindemans, jak ty dajesz rade na tym forum? Zrobilam rok przerwy, ale widze, ze nic sie tu nie zmienilo. Nadal 99% to glupcy niepotrafiacy zalatwic najprostrzej sprawy, zadzwonic do zrodla i zapytac. Za wszystko chca placic, bo wydaje im sie, ze jak zaplaca to dokument bedzie mial wieksza moc.

Udzielam sie coraz rzadziej, bo fakt nic sie nie zmienia. Albo sami "prawdziwi Polacy" z ostro wykrzywionym pojeciem patryjotyzmu i gleboko zakorzeniona pogarda dla innych narodow, albo niedolegi zyciowe ( u wielu z nich wystepuja obie przypadlosci). Jak niedoledze poradzisz zeby uzywala czesciej mozgu, to gotowa do pana boga na skarge leciec, ale mozgu i tak nie zacznie uzywac Polacy, Hiltonko, po prostu Polacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
anetapolak napisał:
Hilton napisał:

elaborat - zdaje się ty popełniłaś? reszty nie komentuję bo w myśl starej zasady nie ruszam gówna bo śmierdzi

Jeszcze kilka postow wczesniej moglas wyjsc z tej dyskusji z twarza. Teraz juz nie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
anetapolak napisał:
Hilton napisał:

Jeszcze kilka postow wczesniej moglas wyjsc z tej dyskusji z twarza. Teraz juz nie.

dobrze, że zaopiniowałaś. Teraz spokojnie zasnę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
O, pan polski inzynier wrocil i jak zwykle glowe mu zaprzata moj maz
Widze, ze nic sie u Ciebie rowniez nie zmienilo. Nadal przewodnim tematem jest kupka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
marcin cissewski
(rybcia65)
Wiking
tak to jest wlasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Lindemans napisał:
Widze, ze nic sie u Ciebie rowniez nie zmienilo. Nadal przewodnim tematem jest kupka

Mnie tez to zastanwia, co wraca to pisze o kale itp. Moze GG Allin to jego wzor?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Najbardziej smierdzi wtedy, kiedy polski pan inzynier pojawia sie na MN i wylewa swoje opowiesci o kupkach Jak juz wylejesz z siebie to cale szambo, to okna pootwieraj na forum Poki co, ja wychodze, bo nie zwyklam sie w takim szambie babarac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
SENTEX napisał:
Karol.Ky napisał:
Lindemans napisał:

Mnie tez to zastanwia, co wraca to pisze o kale itp. Moze GG Allin to jego wzor?

Jak tu debilu nie pisac o kale jak w waszym kurestwie Norwegi non stop smierdzi nim i z tego co widze to masz go rowniez w glowie

To moze sie umyj? No, w Randabergu gownem non stop wali. Juz wiem skad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok